Ambassadeur JEZ!

Lilou is één van de twee ambassadeurs die hun verhaal vertellen ten voordele van JEZ!, het jongerencollectief van VTM, HLN, Qmusic en Belfius. JEZ! zet jongeren echt op de kaart en steunt 200 projecten die jongeren centraal zetten.
Met Fou de Lilou zijn we één van deze 200 projecten.
Toen er aan Lilou gevraagd werd om op te treden als ambassadeur voor JEZ! en haar verhaal te vertellen in de centrale campagne, twijfelde ze geen seconde. De komende maanden zal je Lilou dus kunnen spotten in de JEZ!-commercials op TV, in de krant, de bioscoop en zelfs op de radio.

Lilou - JEZ
Lilou - JEZ

Voor deze commercial volgden ze Lilou tijdens haar revalidatie bij TrainM, maar ook op de schaatspiste. Deze nieuwe beelden zullen gemixt worden met archiefvideo's van tijdens haar turnjaren. Lilou mocht ook zelf de voice-over inlezen. De campagne wordt op 31 januari gelanceerd. Om dit extra in de kijker te zetten:

  • is Lilou te gast bij Qmusic tijdens de ochtend van Maarten en Dorothee op 31 januari
  • staat er een groot dubbelinterview met Yirthe, de andere ambassadeur, in Het Laatste Nieuws
  • komt er een stukje in VTMnieuws

Spot je Lilou ergens? Deel dan zeker een foto en tag @fou_de_lilou op Instagram!

Op het einde van de rit draait het bij JEZ! niet alleen om de (broodnodige) aandacht die ze aan jongeren geven. Dankzij dit project verdubbelen zo ook de ingezamelde centen van alle organisaties.

Wil je ons JEZ-project steunen, nemen dan zeker een kijkje op deze link.

Lilou - JEZ